avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine imi poate lua dreptul la munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine imi poate lua dreptul la munca?

:((buna ziua . lucrez intr-o firma care se ocupa cu intermedierea transporturilor, iar un nou ordin prevede si ca aceste firme sa numeasca o persoana desemnata sa se ocupe de coordonare transport. bineinteles dupa scolarizare si atestat, a venit randul actelor ce trebuiesc duse, printre altele si avizul medical....si domnilor spre surprinderea mea nu mai am dreptul sa coordonez transport din cauza ca port ochelari!!!!!!da, nu am primit avizul medical din cauza ca port ochelari, deci prin urmare nu am voie sa mai muncesc la birou sa dirijez masinile#-o#-o#-o.....iata domnilor tara in care traim si care ne doreste binele=D>=D>. se poate pune astfel problema sa mai muncesc? nu ar trebui sa ne ingropam din cauza ca purtam ochelari...asta dupa avizul medicului caruia ii e frica sa nu ma tai in hartii daca imi pierd ochelarii.si multumesc mult ca acum trebuie sa-mi caut de munca si sa mai platesc si toata valoarea cursurilor si a cheltuielilor. se poate face ceva, eu m-am convins ca nu.
Verifica daca pe trimiterea de la firma catre medicul de medicina muncii apare corect denumirea postului. Poate e o confuzie. Succes.
Nu cunosc legislatia in acest sens,dar mi se pare exagerat.Eu stiam ochelarii se poarta tocmai pentru corectarea vederii.Dar se pare ca m-am inselat.
asa stiam si eu ca doar de aceea ii port.dar se pare ca asa suntem noi romanii, ne dam in cap unii la altii si pana la urma se pare ca ne meritam soarta si tara asta in care traim
e scrisa corect , numai ca dedesubturile sunt multe, domnii baga in aceeasi oala dupa bunul plac conducatorii profesionisti cu persoana desemnata sa coordoneze transport.
1. Asa cum a spus si @george_neagu cred ca este vorba de o confuzie sau o neintelegere.
2. Daca veti fi concediat din aceasta cauza puteti sa contestati decizia de concediere la Tribunal.

Alte discuții în legătură

Medicina muncii, analize necesare angajare sofer profesionist Cristiann90 Cristiann90 Buna ziua, urmeaza sa ma angajez ca sofer de tir. Problema mea este ca sufar de Hepatita B. Cand am mers sa fac fisa medicala pentru a ma inscrie la scoala de ... (vezi toată discuția)
Afecteaza depresia la angajare? oana205 oana205 Buna ziua, Prietenul meu, in urma unei tragedii, a intrat in depresie si a fost la psihiatru. I s-au dat antidepresive. Acum figureaza in sistem cu depresie. ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine - corectie optica micutu50 micutu50 Buna ziua, Ma puteti ajuta si pe mine. S-a facut analizele medicale anuale. Pentru anumite persoane s-a scris in fisa de aptitudine \\"Apt - Corectie ... (vezi toată discuția)