Buna. Tatal me au facut un credit in anul aug 2020 (mama decedata in acel an). la credit s a atasat automat asigurare. la beneficiar asigurare este trecuta banca si mostenitorii legali ai tatalui. deces din accident /imbolnavire sau piereder involuntara a locului de munca.
In ianuarie 2022 a descoperit un cancer galopant care l a rapus in aprilie.
In mai am transmis toate acte : certificat deces, analize care sa demonstreze ca tumora a a parut in ian 2022. am transmi verbal numele dct de familie ( nu a vrut sa imi dea istoricul medical)
pe 13.11 .2024 a aprut la posta sentita de executare silita pt mine si fratele meu, unde este specificat :executare silita pe debitorii x si y in calitate de mostenitori ai defunctului, carora le revine cota de 1/2 din intreaga masa succesorala , conf certificat mostenitor.
ideea este ca pe 14.11 .2024 am cerut redeschiderea dosarului de analiza a creditului de la metropolitan life, si urmeaza sa facem ocontestatie pt a mai trage de timp sa vedem ce se intampla la reanalizare dosarului de credit de la despagubiri;
ce ar fi de facut pentru a nu plati?
mentionez ca in certificat de mostenitor este trecut a o masina si 2 apartamente. mai este doar un apartam,ent, restul este vandut.
astept o parere.multumim!
lucrez la o firma din februarie 2010, in decembrie am nascut. asadar nu m-am incadrat sa stau acasa cu bebelusul.am intins-o pana acum cu concediu de odihna,dar a venit clipa in care trebuie sa ma decid:daca merg sau nu la munca.as vrea sa stiu daca mi se poate scade norma de lucru in cazul in care alatez??programul e in 2 schimburi de luni-vineri, iar sambata si duminica la fel, prindem un week liber pe luna.ce ma sfatuiti