Ok, am inteles. Multumesc.
Si ce trebuie sa fac mai exact pentru ca vecinii sa ma despagubeasca pentru banii cheltuiti la vremea respectiva? Pentru ca bineinteles nu o sa fie de acord.
Dar tabelul cu semnaturile fostilor locatari care au semnat pentru renuntarea la pod si uscator nu are nici o valoare? din locatari vechi au ramas doar 4 familii care ma sustin, iar pe scara sunt 10 apartamente.
Am inteles ca e parte comuna dar pana la urma eu am acoperit blocul din banii mei. Fostii locatari au semnat ca renunta la pod si uscator. Din cate am inteles exista o lege si pentru asa ceva, o sa o caut personal daca dvs. nu stiti de ea. Multumesc!
Buna ziua, am o problema cu locatarii de pe scara privind folosirea uscatorului. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu patru etaje, iar in urma cu 16 ani am acoperit blocul impreuna cu vecinul de pe palier fara nici o contributie din partea celorlalti locatari. La momentul respectiv am facut un tabel cu semnatura tuturor vecinilor cum ca nu au participat cu nimic si ca nu au nici o pretentie la pod sau la uscator, care se afla la etajul 4. Intre timp proprietarii s-au schimbat, iar noii proprietari au pretentii la folosirea uscatorului. Exista o lege pentru asa ceva? Multumesc.