avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate blondutza_n

Activitate blondutza_n

Buna,eu am o situatie mai diferita si am nevoie de ajutor.In momentul de fata sunt angajata unei companii si sunt reprezentat vanzari,imi doresc un copilas si am si incercat ,am aflat de curand ca postul este pe internet ,seful meu a facut interviuri si a gasit o persoana la carei s-a spus ca incepand cu data de 01.12 va incepe activitatea in locul meu,nu am fost informata de nimic doar amenintarile lunare daca nu am vanzari mai mari decat luna trecuta voi fi data afara.problema mea este ca daca am o sarcina in momentul de fata este prea prematur sa o depistez iar modalitatea cea mai rapida este testul de sange care apare dupa 2 saptamani si imi este frica ca ma va da afara si ulterior voi afla ca sunt insarcinata. Intrebarile mele ar fi:ma poate concedia asa usor? exista ceva ce as putea face?
As mai vrea sa stiu daca voi inregistra convorbirile telefonice in care mi se comunica exact cat am platit sunt considerate probe...deoarece cred ca nu imi vor trimite in scris....si daca nu o sa pot sa rezolv pe cale amiabila ma gandesc foarte serios sa i actionez in instanta....Iar despre executae silita inca nu se pune problema deoarece dupa parerea lor acuma as avea scadenta rata deoarece in astia 3 ani s-au luat din banii care urmau sa fie rambursati anticipat si as avea inca un an de platit pana in 2012
Am contractat in 2007 un credit pentru un produs in valoare aprox de 7000 ron pe 5 ani la xxx si in martie 2008 l-am achitat integral, ,in urma discutiilor telefonice mi s-a comunicat soldul ce il aveam pe care l-am si achitat ,in discutiile telefonice am precizat ca doresc lichidarea creditului.Azi dupa 3 ani am primit un sms cum ca am rata in valoare de 181 ron,avand in vedere ca am auzit ca s-ar trimite sms altor clienti nici nu m-am gandit ca ar fi pentru mine.Am sunat la nr de telefon din sms sa clarific situatia cand defapt aflu ca este vorba de creditul contractat in 2007 si achitat in 2008,mi sa spus ca as avea de platit undeva la 10000 ron deoarece creditul pe 5 ani era undeva la 18000 din care am achitat 8000 ron initial mi s-a parut ca nu am inteles sincer m-am blocat nici nu am putut cere detalii..Dupa 10 minute am sunat iarasi ca sa cer explicatii care au fost ca eu am achitat intradevar dar as fi achitat in ultima zi si deoarece duraza procesarea as fi ramas cu ceva sold de cativa le(ma repet si reamintesc ca am sunat inainte de a face plata pentru a sti suma exacta si atunci nu mi s-a spus ca ar fi posibilitatea asta)i si daca nu l-am achitat datoria nu s-a inchis si mi s-a luat lunar din suma depusa contravaloarea ratei si defat in prezent mai am de achitat 1an de zile si ar venii total undeva la 1800 ron....Am trimis o cerere prin care am cerut sa verifice apelurile efectuate si cam ce se poate...dar daca nu se va solutiona as vrea sa stiu cum as putea sa procedez...nu mi se pare normal ca dupa 3 ani in care nu am primit extras de cont,nici nu am fost anuntata pe nici o cale sa vina acuma si sa imi ceara sa platesc...tin sa precizez ca nu am pastrat chitantele cum am platil defapt le-am pastrat o perioada si apoi le-am aruncat...Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat