Buna,eu am o situatie mai diferita si am nevoie de ajutor.In momentul de fata sunt angajata unei companii si sunt reprezentat vanzari,imi doresc un copilas si am si incercat ,am aflat de curand ca postul este pe internet ,seful meu a facut interviuri si a gasit o persoana la carei s-a spus ca incepand cu data de 01.12 va incepe activitatea in locul meu,nu am fost informata de nimic doar amenintarile lunare daca nu am vanzari mai mari decat luna trecuta voi fi data afara.problema mea este ca daca am o sarcina in momentul de fata este prea prematur sa o depistez iar modalitatea cea mai rapida este testul de sange care apare dupa 2 saptamani si imi este frica ca ma va da afara si ulterior voi afla ca sunt insarcinata. Intrebarile mele ar fi:ma poate concedia asa usor? exista ceva ce as putea face?
Nu va ingrijorati si mai bine aveti mai multa grija de DVS... Concedierea nu se face de azi pe mane si nicidecum fara sa se acorde un preaviz ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucratoare...
Fortare demisie
EMD2011
In 2012 m-am intors la servici dupa CIC (am stat un an acasa)pe o alta pozitie de vanzari . Anul acesta in martie am avut un accident de masina (6 saptamani CM ... (vezi toată discuția)