eu lucrez la 6 ore si nu primesc numarul de tichete echivalent cu cel de zile lucrate...la fel si o cunostinta care lucreaza la 4 ore...acea persoana a luat maxim 11 tichete pe luna. e legal ce se intampla?
cel mai probabil blocul nu va mai fi locuit, dar administratorul spune ca incearca sa obtina fonduri de la primar sau de la guvern(de 1 an), desi primarul a spus din prima zi ca nu va da bani pentru repararea blocului.
buna ziua. am avut o garsoniera care a explodat din cauza buteliei vecinului si intreaga structura a blocului a fost afectata, in bloc ne mai locuind nimeni de peste 1 an. mai trebuie platit administratorul blocului dat fiind faptul ca nu mai e racordat la utilitati ? taxa de administratie a marit-o subit de la 5 lei la 10 lei pe luna, e corect asa ceva?
va multumesc anticipat.
buna ziua. am avut o garsoniera care a explodat din cauza buteliei vecinului si intreaga structura a blocului a fost afectata, in bloc ne mai locuind nimeni de peste 1 an. mai trebuie platit impozitul dat fiind faptul ca nu mai are nici utilitati si nici nu e locuibila?
va multumesc anticipat.
buna ziua. tatal meu a murit in iunie 2009, si am ramas eu (fiul), mama mea si o sora vitrega (dupa tata). sora mea vrea sa vanda casa in care locuim (ea locuind in casa mamei ei) ca sa o despagubim, dar eu si mama nu vrem sa o vindem.ne poate obliga sa o vindem prin instanta? (inca nu am inceput succesiunea pentru ca e foarte scumpa) si cat la suta se adauga impozit pe an daca trece termenul de 2 ani de la deces? ce cale ar fi mai ieftina, la notar sau in instanta?
precizez ca nici eu, nici mama si nici sora mea nu suntem trecuti in contractul casei