avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Tichete de masa salariati party time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Tichete de masa salariati party time

De cate tichete de masa poate beneficia un salariat cu CIM cu 4 ore/zi?
Cel mai recent răspuns: alex-d , utilizator 23:40, 22 August 2013
Va beneficia de tichete de masa cate zile lucratoare are in aceea luna ....
Conform Norma din 14.01.1999 aprobata prin HG 5/1999, actualizata
"Art. 35. - În cazul cumulului de funcţii, tichetele de masă pot fi acordate numai de către angajatorii unde salariaţii în cauză îşi au funcţia de bază, potrivit legii."

Prin urmare, daca locul de munca de 4 ore pe care l-ati precizat nu este locul de munca de baza, nu pot fi acordate tichete de masa.
Buna ziua. In niciun caz salariatul cu CIM "party time" nu poate beneficia de tichete de masa...#-o
Unde este facuta aceasta precizare?

later edit: ma refer la part-time.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil
eu lucrez la 6 ore si nu primesc numarul de tichete echivalent cu cel de zile lucrate...la fel si o cunostinta care lucreaza la 4 ore...acea persoana a luat maxim 11 tichete pe luna. e legal ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa Joanna30 Joanna30 Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu de odihna si bonuri de masa anadraghici anadraghici buna ziua am si eu o rugaminte, la un contract de munca de 4 ore pe zi de cate zile de concediu de odihna beneficiezi si unde scrie in condul municii sau in ... (vezi toată discuția)