Buna ziua.
O prietena si-a facut studiile medii in Franta si nu are actele de absolvire Bacalaureat specifice in Romania. Ea ar vrea sa se angajeze acum pe posturi pe limba franceza, dar are probleme cu lipsa diplomei de bacalaureat. Ce poate face in acest caz pt angajare?
Multumesc.
Este major dar nu are nici un bun pe numele lui. Locuieste la o alta adresa fata de cea pe care s-a trimis pensia (in alta localitate). Nu poate plati. In acest caz de unde va recupera casa de pensii debitul? De la locuinta unde s-a livrat pensia sau prin ce alta modalitate?
Multumesc mult pentru raspuns.
Dar as mai avea o intrebare. Fratele meu este beneficiarul pensiei, dar tatal meu era cel imputernicit sa o ridice. Cine ar trebui sa plateasca acum acea suma, care din cei doi. Si daca fratele meu nu poate sa plateasca acea suma, ce se poate intampla?
Adriana
Buna.
Ma poate lamuri cineva in ce consta platirea debitelor de la pensia de urmas? Pentru ca in legea nu se mentioneaza asa ceva. Dupa care reguli, in ce fel, in cat timp, in ce sume, ceva in sensul asta. Va rog sa-mi raspundeti repede. Multumesc mult.