firavolla a scris:
La angajare, dupa interviu, a trebuit sa ofer toate actele necesare inregistrarii contractului de munca. Initial fusese vorba de o perioada de proba, problema care apoi nu s-a mai pus si mi s-a facut contractul de munca.
Si in perioada de proba, in general vorbind, nu se lucreaza si nu se primesc venituri pentru activitatea lucrata? Ba da! Dvs., in perioada de proba sau nu, ati cumulat pensia de urmas cu veniturile si nu ati anuntat casa de pensii.
Totodata, contractul de munca este inregistrat in jud. Vrancea, eu lucrand la un sediu al firmei din Bucuresti, drept urmare, chiar daca dosarul a fost inregistrat la 1 martie, eu am aflat data inregistrarii acestuia la ceva timp dupa acea data, oricum dupa cele 15 zile care reprezentau termenul de anuntare a casei de pensii.
Este irelevant ceea ce ati scris. Legea nr. 19/2000 nu prevede nimic referitor la data inregistrarii contractului de munca iar
obligatia legala reglementata prin art. 96 din acest act normativ ramane in sarcina dvs, beneficiarul de drepturi de pensie. Repet, nu puteti invoca propria culpa in apararea dvs.
Cat despre cumularea veniturilor cu pensia de urmas, aceasta problema, legal, nu se pune in perioada 1 martie-1 aprilie, deoarece art 92. stabileste faptul ca pensia se suspenda luna urmatoare celei in care s-au realizat venituri (deci automat, in prima luna in care se realizeaza venituri, aici luna martie, pensia trebuia sa se acorde).
Ba tocmai ca aceasta problema, legal, se pune. Nu ati respectat art. 96 din Legea nr. 19/2000 iar casa de pensii
nu are obligatia legala sa suspende plata pensiei automat. Recititi mesajul meu anterior, in care v-am adresat o intrebare peste care ati preferat sa treceti.
Mai mult, chiar daca termenul de 15 zile a fost depasit, legea nu prevede pentru depasirea acestui termen nicio sanctiune, de orice natura pentru neindeplinirea acelei obligatii.
Concluzia dvs. este una de necomentat. Numai bine.