avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate wdy77

Activitate wdy77

rtek a scris:

Kyandra a scris:

Pentru ca ia uitati ce spune art. 23 alin. 3 din legea 18/1991:
(3) Pentru suprafata de teren agricol atribuita de cooperativa agricola de productie ca lot de folosinta, potrivit prevederilor art. 4 din Decretul-lege nr. 42/1990, nu se reconstituie sau nu se constituie dreptul de proprietate persoanei careia i s-a atribuit, indiferent daca acest teren se afla in continuarea gradinii in intravilan sau in alt loc, in extravilan, cu exceptia celor stramutati, pentru realizarea unor investitii de interes local sau de utilitate publica.

Daca terenul este stapanit de 45 ani nu avea cum sa faca obiectul DL 42/1990!!!!

Dap este in folosinta de mai mult de 45 de ani!:)
bunica nu a construit nimic pe acel teren care se afla in continuarea gradinii in intravilan...paremi-se ca are un act semnat ea si CAP... ideea este ca ma intereseaza terenul pt ca imi ofera deschidere la drum...iar la primarie este trecut: Lot folosinta D.F(bunica)

iar pe cadastrul pe care l-am facut in oct 2010 apare tot asa
cel care mi-a facut cadastrul a facut-o cu date din satelit(cred):)) multumesc mult de tot pentru informatii m-ati ajutat f mult!!
cam cat ar putea sa coste intabularea pentru 1876mp intravilan?
@rtek daca este stapanit in evidentele primariei de bunica mea, prin uzucapiune il pot lua in proprietate nup?:) dar daca incerc si cu ordinul prefectului si merg pe 2 cai in paralel?
..
luni am sa ma ocup de tot:)multumesc din suflet!
ok merg intai pentru ordinul prefectului si dupa aceea am sa vad ce este de facut:) va multumesc mult mult de tot:)
in cazul asta ce este de facut?:)
nu am cerut intabularea,dar o sa recurg...multumesc mult!