buna.. as dori si eu sa intreb . eu anul trecut in martie am lovit pe trecerea de pietoni pe cineva . a suferit o fisura in tibia dreapta si si-a bagat suruburi in picior pe care le-a scos anul acesta .. mai exact la un an dupa accident . In data de 4 aprilie am avut prima infatisare in cauza penala. Eu mi-am recunoscut vina. am fost condamnata la 4 luni de inchisore si 2 ani si 4 luni perioada de incercare iar permisul de conducere mi-a fost anulat cu posibilitatea de a imi face din nou permisul peste un an . partea civila a fost disjunsa din dosar. acuma problema este este ca in acest dosar s-a constituit parte civila si sotia domnului pe care l-am lovit sustinanad ca a suferit traume pshice incomensurabile si imi cere 100.000 RON iar partea pe care am vatamt-o imi cere in felul urmator 400.000RON daune morale contravaloarea medicamentelor 516 RON si imi mai cre o RENTA VIAGERA de 4000 de RON lunar din momentul producerii accidentului si pana la insanatosire. CAre dupa calculele mele de atunci si pana acuma au trecut 13 luni 13luniX4000RON=52.000RON . in total ei imi cer mie 552.516RON. acuma eu nu stiu cum este cu renta viagera pt ca eu nu muncesc de 4 ani , am un copilas de 4 ani jumate . nu stiu in ce masura se acorda renta viagera. daca va rog ajutati-ma