avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate samba_underground

Activitate samba_underground

Ok.Am inteles ca donatia se poate contesta. Ce modalitate legala exista prin care sa devin proprietar cu drept deplin fara a putea cineva vreodata sa conteste acel act?Mentionez ca imobilul a fost construit inainte de casatorie si notarul a spus ca nu se poate efectua vanzare-cumparare intre soti. Voi avea vreodata acte pe acel imobil care sa nu le poata contesta nimeni ?
Noi neavand copii,ma pot gandii la fratii lui(ai sotului) ca la "mostenitori" ? Eu am vrut de fapt o siguranta! Nu am vrut sa imbatranesc si sa ajung pe drumuri. De aceea, in urma unor discutii purtate cu sotul, recunoscand aportul meu financiar am mers la notar si mi-a facut act de donatie .Daca se poate revoca, de ce s-a mai deranjat notarul ? Sa ne ia banii ?
Suntem casatoriti de 15 ani si in urma casatoriei nu a rezultat nici un copil.Sotul si-a construit o casa inainte de casatorie si ulterior casatoriei am contribuit financiar la modernizarea si imbunatatirea ei si a curtii, anexelor. Mi-a facut act de donatie pe casa.Se poate revoca vreodata acest act?Eu nu pot dovedi cu acte provenienta banilor cu care am participat la casa.Sotul de cand ne-am casatorit nu a lucrat niciodata.