dezbaterea afost la notar,eu nu am fost inclus deloc,am aflat dupa eliberarea certificatului.Eu sunt in strainatate si am aflat ca fratele meu a declarat ca nu mai exista alti mostenitori,deci eu nu exist.
Buna ziua.Cum pot rezolva situatia in urma careia am ramas fara locuinta?Cazul este urmatorul;Din anul 1994 am locuit in casa bunicului meu.L-am ingrijit pina la moartea acestuia in anul 2000,cu intelegerea tacita de a ramane sa locuiesc in casa.In aceeasi curte exista o alta dependinta, neinregistrata,in care am locuit inainte cu parintii si fratii si in care locuieste acum un frate al meu.Din 2004 am plecat in strainatate cu familia(am 4 copii).Acum am aflat ca fratele meu a dezbatut succesiunea la notar,eu fiind omis.Mostenitorii sant doua doua matusi(cite1/3)si doi frati(1/6)din masa succesorala(casa+teren+teren arabil).Mama mea este decedata.Cum pot revendica pertea mea de mostenire,avind in vedere ca am fost singurul care a ingrijit de batran si de casa si sint singurul din mostenitori fara alt domiciliu? Mostenirea a fost acceptata tacit,eu am locuit efectiv in casa pina in 2006, am platit impozite,am facut reparatii.Mama a murit in 97.