Tocmai asta e problema.Avocata surorilor decedatului spune ca nu este legal, iar avocata sotiei decedatului ca este legal.Adica: Sotia decedatului vrea sa treaca direct proprietetea la mostenitori (cum s-au inteles copiii) in timp ce se judeca cu surorile decedatului.Mentionez ca sotia cu surorile decedatului au ajuns la un consens.Nu stiu cine are dreptate?!Exista un cod de lege clar in aceasta privinta?
Cine hotaraste in acest caz? Care este varianta corecta?
Va multumesc pentru raspuns, dar cu permisiunea dvs. as dori sa va explic problema in amanunt.Decedatul mai are 2 surori.Sotia decedatului are 3 copii.Decedatul are act de vanzare cunparare pe casa, dependinte si o parte din terenul aferent gospodariei.Totodata mai exista teren extravilan care a apartinut parintilor decedatului (decedati).
Este posibil ca sotia decedatului si ceilalti 2 copii sa renunte de la inceput in favoarea unuia dintre copii? Mentionez ca acum procesul de stabilire a drepturilor fiecaruia este pe rol.Multumesc.
Proprietar decedat, sotia si copiii in viata.Cum se impart casa si dependintele?.Poate unul dintre copii sa primeasca totul prin renuntarea celorlalti?