Sincer, speram la niste raspunsuri ceva mai optimiste avand in vedere dreptul unui fiu de a-si mosteni parintele. Daca cineva a mai trecut printr-o situatie asemanatoare si ma poate indruma cu un sfat as fi recunoscator.
Multumesc!
Din pacate am gresit ceva in titlul topicului si nu stiu cum sa-l corectez. Sunt interesat de posibilitatea de corectarea, modificarea sau anula in ultima instanta acest titlu. Daca cineva a trecut printr-o speta asemanatoare si imi poate da un sfat ii multumesc anticipat.
Bun gasit!
Din cauza comportamentului obraznic al unor persoane din familie, m-am decis sa incerc marea cu degetul.
Am urmatoarea speta:
Exista 3 frati: X, Y si Z . Dupa moartea tatalui lor se emite un titlu de proprietate doar pe numele lui (X) si (Y) in urma unei cereri facute catre primarie de catre (X).
Intrebarea mea este urmatoarea: daca fratele Z nu a depus nici un fel de cerere catre primarie si dupa 16 ani (2011) doreste sa fie modificat acel titlul si sa fie inclus in el mai poate face acest lucru??
In acest timp fratele Z a muncit jumatate din acest teren si nu a stiut ca X si Y au reusit sa elibereze titlu doar pe numele lor, mai ales ca fratele X a mostenit de la parinti si alte suprafete de teren. Conform intelegerilor verbale din familie la aceasta suprafata de teren ar fi avut dreptul doar Y si Z. Intre timp X a decedat si as vrea sa stiu daca Z mai are vreo sansa sa-si recupereze mostenirea de la parinti (nu a mostenit nimic de la acestia). Astept cu interes orice sfat avizat. Multumesc.