avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate razvanfaget

Activitate razvanfaget

Răspuns la discuția Permis conducere
Salut. Acelasi lucru l-am făcut si eu prin 2008, am recuperat permisul, dupa un an pierdut procesul iar când m-am dus la politie sa il predau m-au întors înapoi de 3 ori, ba ca nu e definitiva hotărârea, ba ca stampila si încă un lucru pe care nu mi-l amintesc.
Din acel moment am plecat acasă si am si acum permisul.
PS: In 2016 l-am reinoit, deoarece expira, si datorita peripetiei mele, a trebuit sa fac un drum pana la udriste să mă milogesc de un nene pe acolo sa dea doua click-uri si sa imi revalideze permisul.
Ce nu am inteles este..ca pana in acel moment, in trafic am luat amenzi etc..si nimeni nu a comentat ceva.
Pps: Exista posibilitatea sa se mai fi schimbat lucrurile, dar daca ai nevoie de permis acum, si te poti lipsii de el mai târziu continua cu procesul.
Dacă nu il returnezi la timp castigi inca 30de zile de pietonaj :)

Succes.
Salut. Din curiozitate intreb. Ce masina ai luat? ce an? Multumesc.
Buna seara. Comentez aici ca utilizator nicidecum ca si avocat sau aparator al legii.
Din ce au comentat cei avizati in domeniu, recomandarea mea e sa cauti persoana care a incercat sa traverseze si sa incerci sa ii explici regulile de circulatie sau de bun simt...stii tu cum. Cu militia nu ai ce face, au sa mareasca amenzi si pedepse pentru a mari bugetul, nicidecum pentru a preveni accidentele, pe ei in intereseaza niste cifre dintr-o statistica, atat. Ghinionul tau e ca te-ai nascut roman. Daca erai in AMERICA ai fi putut da in judecata pietonul pentru "inselaciune" ... te-a pacalit ca nu vrea sa traverseze. Poti contesta procesul verbal, cu certificatul de grefa iti recapeti permisul si nu il mai predai in cazul in care pierzi procesul... stai potolit 2 luni de zile. Bafta.