:)))) ati vorbit ca un procuror :))Stiu ca nu e prima fapta probabil pentru ca e sotul meu imi doresc atat de mult sa existe o a doua sansa ma refer la suspendare pentru ca daca ar incalca inca o data legea atunci si-ar executa pedepsele nu ar putea scapa de prima dar e dureros cand aud ca un om caruia ii cura alcoholul in vene in locul sangelui conduce fara permis face si accident primeste suspendare si n cazuri dar asta e ne supunem legii. Va multumesc pentru atentia acordata o seara placuta
cam dura pedeapsa in ritmul asta nimeni nu poate sa se reintegreze in societate si sa se reabiliteze........ar trebuii sa le de-a macar o mica sansa cum fac si cu restul
Buna ziua, Sotul meu a condus fara permis a fost oprit de catre organele de politie si a recunoscut fapta s-a judecat cazul si a fost condamnat la 1 an si 2 luni cu executare, acum suntem in apel si am dorii sa stim daca ar putea exista vreo speranta pentru o amenda penala sau suspendare?Mentionez ca nu avea alcolemie, nici accident dar e recidivist si-a executat pedeapsa(1 an si 8 luni) la zi a eliberat in urma cu 3 ani acea pedeapsa nu avea nici o legatura cu circulatia pe drumurile publice