avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate balabansimona

Activitate balabansimona

Buna.
Cum pot face la o intreprindere individuala, platitoare de tva sa cumpar combustibil,sa-mi deduc tva, dar sa raman cu stocde combustibil pt. anul urmator cand as vrea sa-l trec pe cheltuieli.
Este posibil?
Va multumesc.
Multumesc mult pt. raspuns.
Buna ziua.
Am fost numita expert contabil asistent de catre reclamant. Va rog sa ma ajutati cu ceea ce trebuie sa faca un expert contabil asistent.
Va multumesc.
Buna ziua!
Am primit in data de 29.08.2011 o citatie datata cu 10.08.2011 in care sunt instiintata ca am fost numita expert contabil in sedinta din 05.07.2011 si termenul de depunere este 16.09.2011.
Va trebui sa ma prezint la proces in data de 16.09 in cazul in care depun cerere de amanare pr depunerea expertizei? Eu consider ca nu am timp destul pt efectuarea lucrarii. Precizez ca in perioada 02.09-13.09 voi fi plecata din localitate.
Va rog sa ma ajutati, ca sunt la inceput de drum si nu stiu cum se procedeaza.
Va multumesc!
Buna ziua.
O societate achizitioneaza combustibil pt utilajele agricole in luna aprilie, dar acesta se va folosi in luna mai cand vor fi facturate si serviciile agricole. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre deductibilitate si modalitatea de inregistrare in contabilitate (ce acte trebuie facute pentru a fi legal si deductibil consumul de combustibil si tva aferent).
Va multumesc.