avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Un nou termen in vederea efectuarii unei expertize ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Un nou termen in vederea efectuarii unei expertize contabile judiciare

Buna ziua!
Am primit in data de 29.08.2011 o citatie datata cu 10.08.2011 in care sunt instiintata ca am fost numita expert contabil in sedinta din 05.07.2011 si termenul de depunere este 16.09.2011.
Va trebui sa ma prezint la proces in data de 16.09 in cazul in care depun cerere de amanare pr depunerea expertizei? Eu consider ca nu am timp destul pt efectuarea lucrarii. Precizez ca in perioada 02.09-13.09 voi fi plecata din localitate.
Va rog sa ma ajutati, ca sunt la inceput de drum si nu stiu cum se procedeaza.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 02:06, 7 Septembrie 2011
Trimiteti o adresa sau o cerere la dosarul cauzei, prin care mentionati ca sunteti in imposibilitatea efectuarii expertizei pana la acel termen datorita intervalului relativ scurt de la desemnarea dvs ca expert in cauza.
alinaborza a scris:

Trimiteti o adresa sau o cerere la dosarul cauzei, prin care mentionati ca sunteti in imposibilitatea efectuarii expertizei pana la acel termen datorita intervalului relativ scurt de la desemnarea dvs ca expert in cauza.

Cererea pentru acordarea unui nou termen se depune la biroul pentru expertize tehnice si contabile din cadrul Tribunalului din judetul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatre expertiza - expert consilier SorinIo SorinIo Acum ceva timp am fost numit de instanta ca expert contabil intr-o cauza penala. Am facut lucrarea si acum trebuie sa o aduc la cunostinta expertilor ... (vezi toată discuția)
Cine plateste expertiza contabila in caz de insolventa? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In cadrul unui proces de anulare a deciziei de impunere la o firma aflata in stare de insolventa, administratorul (NU administratorul judiciar) a ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila otto2007 otto2007 Buna ziua, Ce poate face un expert contabil care trebuie sa efectuieze o expertiza contabila judiciara si persoana juridica ce ar trebui sa detina actele si ... (vezi toată discuția)