avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate zinca_gheorghe

Activitate zinca_gheorghe

Multumesc pentru raspuns,

Intrebarea mea era: in cazul in care sunt gasit raspunzator pentru intreruperea sarcinii, ce se poate intampla? Se presupune ca sarcina are 2luni / 4luni (cele doua victime ale accidentului nu vorbisera dinainte sa se hotarasca ce varsta are sarcina... in cazul in care exista). Daca sarcina are 4 luni si sunt gasit vinovat de intrerupere, pot fi incadrat la omor din culpa? Ce pedeapsa risc in cel mai grav caz posibil?
Buna ziua,

Sunt vinovat intr-un accident rutier (neacordare de prioritate), pasagerul din dreapta celui care a intrat in mine a acuzat dureri de picior/burta, ulterior a zis ca si-a pus piciorul in gips (dupa ce a urcat 3 etaje in ziua accidentului, si se plimba prin sediul politiei facand scandal). Pana aici toate OK din cate am inteles , ma aleg cu dosar penal cu suspendare si polita mea RCA ii plateste tot ce trebuie.
Problema e ca cei doi (soferul si doamna vatamata) sustin ca ea e gravida si din cauza ca a facut radiografie la picior risca sa-i iasa copilu cu malformatii si drept urmare o sa avorteze si o sa depuna plangere penala impotriva mea (ca eu sunt vinovat de pierderea copilului)... ce risc sa se intample cu mine?
Multumesc