avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate M_Ioana

Activitate M_Ioana

Răspuns la discuția calitate procesuala activa
E cusuta cu ata alba, dar toata lumea a inteles. Nu va intereseaza daca sunt intabulate balta si paraul. Inprejmuiti doar ce va apartine si atat.

"a patra latura se extinde pana in gardul pe care a trebuit sa-l fac intre mine si noul vecin intabulat de cealalta parte a gardului ( si abeltii deci )."

Nu sunteti vecin cu "noul vecin" intabulant. Balta se invecineaza cu dansul. Dvs aveti deja gard spre balta pe malul opus. Este clar ca ati facut gardul pentru a opri accesul vecinului la balta. Evident, ca nu are drept asupra baltii, dar nici dvs.
Lucrurile sunt simple: imprejmuiti DOAR ce va apartine indiferent daca sunt vecini intabulanti, balti sau altceva.
De aici reiese clar ca ati imprejmuit si balta fara sa va apartina:

"In 2002 am intabulat terenul prin Tribunal iar paraul si balta , bineinteles ca au fost excluse din intabulare ( terenul meu inconjoara balta pe toate cele trei parti , ultima parte fiind gardul meu . Mentionez ca am inchis balta cu gard , deoarece exista proprietar intabulat si pe acea latura )."
Răspuns la discuția calitate procesuala activa
"(terenul meu inconjoara balta pe toate cele trei parti , ultima parte fiind gardul meu . Mentionez ca am inchis balta cu gard , deoarece exista proprietar intabulat si pe acea latura )."

e o gluma nu? Nu aveati de ce sa faceti gard acolo. Decat proprietarul care este intabulat acolo daca dorea. Dvs puteti face gard la limita proprietatii dvs. adica pe malul opus al baltii, incat balta sa ramana pe dinafara .....