Eu locuiesc intr-un sat destul de linistit pana cand un vecin a vandut din terenul sau unui alt om,pe acel teren se afla un drum care teoretic nu este public dar era la intelegerea vecinilor sa se lase 2 metri pt trecere. O parte din vecini au pus bani o parte au lucrat la drumul respectiv cu banii respectivi s-au cumparat pietris si bucati mari de pietre pt a se putea trece si pe timp ploios. acel om nu a vrut sa se mai lase loc de trecere si au inchis drumul.In acest fel suntem obligati sa mergem prin sat facand drumul spre casa mai lung si anevoios.Mentionez ca am facut o lista cu cei care suntem pagubiti daca se poate spune asa si am mers la primar in care am specificat problema.Primarul inca nu ne-a raspuns la problema si noi inca trecem pe marginea drumului pe langa gard,pt ca sunt multe familii cu copii care trebuie sa ajungem la scoli si servicii iar drumul public pe care ar trebui acum sa mergem facem 30 de min pana in statie la coborat pt ca ne aflam pe un deal,iar la venirea acasa se ajunge si la o ora daca mai ai un copil mic drumul se face si mai greu de parcurs.Eu nu am un copil dar intr-o dupa-amiaza am mers pe scurtatura mai exact pe terenul acelui om si a venit dupa mine si m-a impins cu o sapa si a sarit la bataie,mai precizez ca nu sunt singura care merge pe acolo dar am vorbit cu vecinii si sunt singura la care a sarit la bataie (mi-a tras o palma peste fata)si m-a impins cu sapa .
Si vin la voi cu o mare intrebare desi sunt constienta ca fiind teren unui cetatean nu avem dreptul sa trecem pe proprietatea privata acelui om dar el nu este obligat de vreo lege sa lase un minim de 6 metri pt a putea intra ambulanta sau pompierii la casele din zona?pt ca asa cum acest om a inchis asa pot face toti si atunci s-ar inchide calea de acces la mai multe de vreo 10 familii?S-au poate trebuie sa fim dotati cu puteri supranaturale si sa zburam spre casele noastre?cu riscul de a ma repeta daca acest om a inchis drumul asa pot face cu totii si atunci noi ce ar trebui sa facem?Ar trebui ca familiile care au copii sa stea cu grija ca in drumul spre casa copii lor sa fie batuti si injurati?or ' nu au destule de multe griji cu viata in sine?