avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate cireaseliliana

Activitate cireaseliliana

Răspuns la discuția restructurarea postului
cine cunoaste legislatia ministerului sanatatii?
nu este normal,chiar daca avem paturi puti ne la nou-nascuti,trebuie permanenta.
la maternitatea GIULESTI din cauza personalului lipsa ati vazut ce sa intamplat.
cum poti lasa nou-nascutii nesupravegeati
cunoaste cineva organigrama pe maternitati?
X-(
Răspuns la discuția restructurarea postului
posibil,dar cred ca exista un protocol prin care nu se poate lucra decat in conditii de permanenta
este un compartiment unde trebuie tot timpul sa fie cineva,sau cel puti asa a fost pana acum
trebuie studiat pt.ca nupoti lasa sugarii singuri
buna ziua,sunt asistenta medicala la un spital orasenesc,angajata in cadrul compartimentului neonatologie al maternitatii din spitalul respectiv.
ieri am aflat ca din 4 posturi cate erau ,2 s-au restructurat printre care si al meu.

intrebarea este:-este posibil sa se restructureze aceste posturi in conditiile in care pe sectia noastra trebuie sa se asigure permanenta?
-adica cele 2 care raman nu mai asigura permanenta si vor veni asistente din pediatri la nasterea copiilor pentru ai prelua pe acestia in conditiile in care ele lucreaza intr-un mediu septic,plin de microbi
deci se poate ca aceste posturi sa fie eliminate,cu riscul de a nu se asigura permanenta?