cum pot afla in ce stadiu se afla procesul meu avand legatura cu taxa de prima inmatriculare care deja am castigat-o dar am inteles ca se va face recurs si va ajunge la Tribunalul din Cluj Napoca? nu sunt in tara. Puteti sa-mi dati un link care sa ma directioneze pe site-ul tribunalului din Cluj. Am incercat pe www.just.ro, dar nu am aflat nimic. Multumesc
Buna, mi-a venit un "act" din partea Mapn(nu sunt in momentul de fata in tara si nu stiu mai multe informatii referitoare la acest act), cum ca am de platit o anumita suma de bani in termen de 30zile la unitatea din orasul meu, altfel se va trimite la finante datoria si ei se vor ocupa mai departe de "caz". Eu am demisionat in urma cu mai mult de 6 luni, pot sa am castig de cauza in anularea acestei "amenzi". Auzeam ca amenzile venite dupa 6 luni de la savarsirea faptei,(in cazuri de amenzi rutiere, radare fixe) atunci cumva am sanse sa scap de la plata acestora. Ce pot sa fac in cazul de fata? Inca o intrebare: eu nu stiu daca sau cand o sa ma intorc in tara, daca "amenda" mi se va transfera la finante, in cat timp mi se va sterge?
Multumesc