avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum pot afla..
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum pot afla..

cum pot afla in ce stadiu se afla procesul meu avand legatura cu taxa de prima inmatriculare care deja am castigat-o dar am inteles ca se va face recurs si va ajunge la Tribunalul din Cluj Napoca? nu sunt in tara. Puteti sa-mi dati un link care sa ma directioneze pe site-ul tribunalului din Cluj. Am incercat pe www.just.ro, dar nu am aflat nimic. Multumesc
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 05:17, 21 Septembrie 2011
www.portaljust.ro,cred.....[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
contribuabilamarat, utilizator
www.portal.just.ro apoi pr judetul respectiv sau ecris.ro sau dati telefon la arhiva si aflati unfe va este dosarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa viza itm pe o perioada de 3 ani nemultumit nemultumit Bună ziua, În perioada 1992-1995, am lucrat la o firmă privată, legal cu Carte de Muncă. Activitatea mea este trecută în Cartea de Muncă, cu ... (vezi toată discuția)
Am inceput sa disper emanuellen emanuellen Buna ziua,cred ca autoritatile vor sa disperam si sa nu mai luptam pentru interesul nostru.Va rog sa/mi spuneti daca e normal faptul ca fiind in litigiu cu ... (vezi toată discuția)
Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)