avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am inceput sa disper
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am inceput sa disper

Buna ziua,cred ca autoritatile vor sa disperam si sa nu mai luptam pentru interesul nostru.Va rog sa/mi spuneti daca e normal faptul ca fiind in litigiu cu casa de pensii,am cistigat procesul,casa de pensii a depus in 5.01 2009,recurs,am fost sa/mi vad dosarul si Domnii de acolo au scos din ea recursul si nu mi/au dat voie sa/l vad.??!!Plus ca e 2 februarie si nu am primit de la instanta inca nimic,imediat a trecut o luna.Foarte tare m/am saturat..ma intretin copii cu toate ca as avea dreptul sa ma pensionez,o yi frumoasa va doresc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:33, 12 Februarie 2009
Daca s-a depus recurs, urmeaza sa primiti citatie de la Curtea de Apel in care va fi specificata ziua si ora cand va avea loc sedinta de judecata.
Daca ati fost la arhiva instantei de recurs si personalul de acolo nu v-au dat voie sa vedeti dosarul, puteti merge in audienta la presedintele instantei sau la vicepresedintele acesteia si sa le spuneti ceea ce vi s-a intamplat.
Nu aveti motive sa va necajiti. Incercati sa vedeti dosarul si in alta zi si chiar daca nu reusiti, instanta de recurs este obligata sa va citeze cu o copie a recursului formulat de casa de pensii.
Veti citi motivele de recurs acasa, in tihna, si veti aprecia daca este cazul sau nu sa formulati intampinare.
Sanatate si mult succes!
Buna ziua,multumesc pentru raspunsul dat,as mai avea o intrebare,daca Casa de pensii a depus recursul in 5 ianuarie si eu inca nu am pimit nici o instiintare,as vrea sa stiu daca e normal,si cam cit timp trebuie sa se scurga ca si cazul meu sa ajunga pe rol?este vorba de instanta din Cluj.O zi frumoasa
Este normal pentru o curte de apel.
Nu trebuie sa va faceti probleme, termenele acordate la curtile de apel sunt mai lungi, ca distanta in timp.

Daca vreti sa vedeti cand a dat termen pentru judecarea recursului Curtea de Apel Cluj, urmati urmatorii pasi:
-intati pe www.just.ro (site-ul Ministerului Justitiei);
-accesati portalul instantelor de judecata, care se afla in dreapta, sus;
-va aparea harta Romaniei, impartita in judete;
-dati dublu clic pe judetul Cluj, apoi de Curtea de Apel Cluj;
-in dreapta, sus, veti vedea mai multe dreptunghiuri, in unul dintre ele scriind "dosare";
-dati dublu clic pe "dosare" si, in spatiul care apare aveti un dreptunghi mult mai mic in care tastati numarul de dosar de la fond si dati "enter';
-apare dosarul dvs., numele partilor, data inregistrarii dosarului la Curtea de Apel, primul termen al recursului.
Sinteti foarte amabila,am intrat,dar la curtea de apel nu mi/a dat nimic,poate am gresit eu,nr.e 4438/117/2008. (Cluj,casa de pensii,recalculare pensie)Daca o sa aveti un pic de timp va rog sa mi/l cautati.Multumesc foarte mult o zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Recurs emanuellen emanuellen Buna ziua din nou,mai am o problema,de data aceasta am eu o problema,la procesul cistigat de mine cu casa de pensii EI au facut recurs,oare intimpinrea poate ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Termen dosar auto ploiesti okolino okolino Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca avocatul meu isi face treaba. Am 2 dosare recuperare taxa auto si l.am platit conf. intelegerii. A intocmit actele, ... (vezi toată discuția)