avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs

Buna ziua din nou,mai am o problema,de data aceasta am eu o problema,la procesul cistigat de mine cu casa de pensii EI au facut recurs,oare intimpinrea poate sa mi/o faca un avocat fara sa/l angjez?Este posibil?normal ,contra onorariu..va multumes,o seara placuta
Cel mai recent răspuns: emanuellen , utilizator 08:31, 19 Februarie 2009
Da, este posibil ca un act de procedura sa fie intocmit de catre un avocat fara ca sa-l angajati ..... bineinteles contra cost sau gratuit, dupa caz.
Obiectul contractului de asistenta juridica poate fi dupa caz asistarea, reprezentarea, redactarea si semnarea de acte, cereri si alte cai de atac, etc. etc.

Nu va obliga nimeni sa le luati "la pachet". Puteti incheia un contract de asistenta avand ca obiect numai redactarea intampinarii, iar onorariul va fi convenit avand in vedere numai aceasta prestatie.
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2009
romascanu, moderator
Practic, doamna, il angajati, dar numai ca sa va redacteze intampinarea, nu ca sa va reprezinte in proces.

Sa inteleg ca, in sfarsit, ati primit citatie de la Curtea de Apel impreuna cu motivele de recurs sau doar va pregatiti din timp?
Buna ziua,da,am primit recursul si am impresia ca lupt cu morile de vint,din moment ce am primit sentinta motivata,nu mai inteleg recursul.Ori exista legi pa baza carui fapt instanta mi/a dat cistig de cauza ori nu.Din cauza aceasta as dori sa/mi faca un avocat intimpinarea,sau sa/l si angajez ca sa ma reprezinte!!??Pur si simplu nu mai suport si cred ca asta se si vrea sa te dai batut.Ma gindesc ca daca cistig si la curtea de apel as primi cheltuelile de judecata inapoi nu?Va multumesc mult o zi frumoasa
Buna seara!

Daca doriti, puteti sa-l angajati si pentru a va reprezenta in fata Curtii de Apel. Daca veti castiga, va veti recupera toate cheltuielile. Personal ma indoiesc ca vor admite recursul casei de pensii, dvs. ati lucrat in grupa de munca si ati dovedit cu inscrisuri acest lucru.
Mult succes!

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

Alte discuții în legătură

Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Cerere revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin De la Tribunal am primit respingerea actiunii la contestatie decizie de concediere, la fel si de la Curtea de Apel dupa recurs. Intrebarea este la ce instanta ... (vezi toată discuția)