avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva grup santiere constructii Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva grup santiere constructii Cluj-Napoca

Buna ziua,
Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 4 Martie 2014
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati cu o cerere in sensul asta Oficiului registrului comertului Cluj Napoca, la of. reg. comertului din localitatea sau capitala de judet unde se afla sediul central al respectivei intreprinderi si arivelor locale din cele doua localitati.
Ei va vor ajuta sa descoperiti unde sunt acele arhive.
1. O.R.C.Cluj nu detine astfel de informatii , ci Directia Judeteana a Arhivelor Nationale Cluj

2. Direcţia Judeţeană Cluj a Arhivelor Naţionale
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 10, cod 400084, jud. Cluj
Telefon: 0264/598 979
Fax: 0264/598 979
E-mail: cluj.an@mai.gov.ro
Program Sala de studiu: Luni, Miercuri: 8.30-15.30, Marţi, Joi: 8.30-18.00, Vineri: 8.30-13.30
Incercati la Arhivele nationale din judet si/ sau la sediul central al Trustului de ctii. si instalatii (TCInd. Bucuresti !?).
Arhiva trebuia preluata de firma/ firmele care a/ au preluat activele fostelor trusturi de ctii. si/ sau instalatii. Daca trusturile respective au dat faliment, arhivele se predau la Arhivele nationale din judet.
Incercati si la GRUP 4 INSTALATII SA
CLUJ-NAPOCA, LUNCII 5A, COD 400633
Tel: 0264401160
Tel: 0264596168
Fax: 026459666
e-mail: grup4@grup4cj.ro

Multumesc tuturor .

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhive caprarescu tudor caprarescu tudor As dori sa stiu unde se afla arhivele tcch cluj napoca grup de santiere timisoara 1979.Ma intereseaza in mod deosebit de unde pot obtine adeverinta de grupa si ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii industriale gheniga gheniga Buna seara.Rog foarte frumos,cne imi poate spune unde este arhiva fostului Trust de constructii industriale Cluj Napoca-santierul Someseni Va multumesc ... (vezi toată discuția)