avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhive

As dori sa stiu unde se afla arhivele tcch cluj napoca grup de santiere timisoara 1979.Ma intereseaza in mod deosebit de unde pot obtine adeverinta de grupa si vechime.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 6 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
caprarescu tudor a scris:

As dori sa stiu unde se afla arhivele tcch cluj napoca grup de santiere timisoara 1979.Ma intereseaza in mod deosebit de unde pot obtine adeverinta de grupa si vechime.

Incercati la Direcţia Judeţeană Cluj a Arhivelor Naţionale care poate fi gasita la:
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 10, cod 400084, jud. Cluj
Telefon: 0264/598 979
Fax: 0264/598 979
E-mail: cluj.an@mira.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva societati sadlih sadlih In ani 1977-1979 am lucrat la C.M.C.I.B.Statia utilaj greu si transportin Cluj Napoca,iar in ani 1979-1980 la C.M.C.I.B. Santier utilaj tranport Oradea.Unde ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii industriale gheniga gheniga Buna seara.Rog foarte frumos,cne imi poate spune unde este arhiva fostului Trust de constructii industriale Cluj Napoca-santierul Someseni Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Arhiva ifet (umtcf) cluj-napoca Olimpiu_24 Olimpiu_24 Bună ziua. Aș avea nevoie de o serie de informații legate de locația arhivelor UMTCF (IFET) Cluj, în vederea obținerii unor adeverințe necesare ... (vezi toată discuția)