PE INSTIINTAREA DE PROPIRE SCRIE ASA...NATURA OBLIGATIEI FISCALE,...Alte venituri[venit despag+raspunderi P.F,etc],la Titlu executoriu scrie....22301001346695/13.11.2012.,la cuantumul sumei datorate in lei..28867,la nr contului in care urmeaza suma virata....RO58TREZ4506506702XXXXXXX...NU INTELEG NIMIC...NICI CAT OPRESTE,NICI DE CAND....iar la firma nu sa primit nimic deocamdata
exista un titlu executoriu din data de 13.11.2012,dar eu nu am primit nimic ,nici o instiintare,iar eu am salariu minim pe economie....asta inseamna ca voi munci o viata pt aceasta suma?nu stiu de unde sa am eu asa o suma fabuloasa?cum se poate rezolva acaesta problema grava?fara acordul meu cei de la servici pot opri bani?si ce suma?va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
MI_A VENIT O INSTIINTARE PROPIRE SALARIU DE LA anaf,....suma este de 28877 lei ce inseamna asta?280 milioane vechi sau 28 milioana?nu stiu de unde provin acesti bani datorati.si as dori sa stiu daca cei de la finante au drept sa puna propire pe salariu si cat anume?exista o lege in care sa fie specificat ca finantele au drept sa puna propire pe salariu ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc
atunci insamna ca trebuie sa accept acuzaria de instigare la inselaciune chiar daca nu e adevarata?de aici am cea mai mare pedeapsa ...de 6 ani...trebuie sa fiu inchis pt un neadevar?nu exista cai de a demonstra adevarul?stiu ,recunosc ca am gresit ,dar nu atat de mult incat sa fiu privat de libertate.corect,daca nu eram eu nu se putea face imprumuturile...dar ata am facut ...am semnat ,am intocmit adeverinte si contracte false...persoanele imi erau aduse de altii,eu nici macar nu ii cunosc pe toti,si nici ei pe mine...au fost si ei mintiti la fel ca mine...chiar nu mai pot face nimic?
multumesc mult...pedeapsa mare se trage de la ,,instigare la inselaciune...6 ani...dar aici cred ca nu e corect...trebuia av sa intervina la declaratiile celorlalti care au declarat in potriva mea...ea nu a zis nimic...de asta toata vina a cazut pe mine...dar nu a fost asa...nu eu i_am instigat la inselaciune...a fost invers....si eu am primit cea mai mare pedeapsa.../acum cred ca e prea tarziu sa mai demonstrez contrariul....sau se mai poate face ceva?
Prejudiciul este 1 miliard in bani vechi...suntem implicati 20 persoana...este vb de contracte false si imprumuturi de la banci.o parte din prejudiciu a fost recuperata ,dar nu stiu exact cat?
Nu este decat o persoana arestata,dar din motiv ca a avut ceva din urma,restul suntem in libertate....nu stiu ce sa mai fac?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
ok...multumesc mult pt informatii...deci pana la urma ma lupt cu morile de vant....tot inchisoare fac...nu fac decat sa aman executarea...cred ca asta e adevarul....
Atunci voi ramane cu cei 6 ani indiferent daca recursul se judeca la bucuresti?deci nu mai am nici o sansa?trebuie sa renunt si sa cer executarea pedepsei sau ma lupt cu morile de vant? asta e ce vreau eu sa stiu? sunt sanse cat de mici sa primesc cu suspendare sub supraveghere? nimeni nu imi spune concret ce e de facut sau daca am sanse de reducere?cat poate dura procesul la bucuresti? 1 an ,2 ani sau mai putin?
Sau trebuie sa astept motivatia sa vad din ce cauza mi_a fost respins apelul?cat dureaza un dosar la redactat?o luna o saptamana...nimeni nu stie nimic..?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament