avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate ElizaBlaj

Activitate ElizaBlaj

Am avut o sora care a decedat in anul 2009. in anul 2007 a contractat un credit de nevoi personate de la Baoncpost in val. de 8500 lei. Dupa decesul ei , au framas 2 copii, care la data decesului erau majori, dar nu realizau venituri. Dupea decesul ei, am mers la banca si am depus o cerere, cu actele de deces si adeverintele copiilor ca nu realizeaza venituri, cerand o solutie. Timp de 2 ani, nu s-a intaplat nimic, iar in data de 06.05.2011, au primit o comunicare de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, prin care li se comunica celor 2 urmasi ca s-a dispus incheierea executorului bancar pentru a-i executa silit pe cei 2 urmasi, pentru creanta de 13022 lei, in cota de 1/4 mostenire din apartamentul mamei lor., sora mea, fiind in momentul decesului divortata si detinand 1/2 din apartament. Ce putem face, incotro sa ne indreptam? Stim ca in contractul de credit de nevoi personale, nu s-a girat cu apartamentul si avea inculs in contractul de credit o asigurare, care se prelungea auomat de catre banca, dupa 30 de zile.