avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate sindy715711

Activitate sindy715711

Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari, aseara am fost la doctor si am aflat ca sunt insarcinata in 3 saptamani, numai ca la noi la fabrica sunt niste probleme, de genul ca s-ar putea sa se inchida, sa vina sa-l sigileze din nu stiu ce motive. Intrebarea mea este ca ar trebui sa imi anunt angajatorul cat mai repede de starea mea????, asta inseamna ca ar trebui sa merg la medicul de familie sa imi dea o adeverinta cum ca sunt insarcinata si dupa aceea sa fac o hartie catre angajatorul meu, dar daca totutsi se inchide fabrica ce se va intampla cu mine, mai ales acum in perioada aceasta. Va rog mult de tot daca stie cineva sa imi scrie la ce sa ma astept. Va multumesc anticipat.
Multumesc de mesajul anterior, dar eu cred ca reevaluarea a constat in modificarea valorii mijlocului fix. Dar atunci ce inregistrare trebe sa fac sa bata cu balanta la 2131, si sa fie si bine nota contabila respectiva.
Va rog mult de tot, daca stie coneva raspunsul, sa ma ajute.
Va multumesc.
Buna ziua, am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, trebe sa fac verificarea la mijloace fixe cu balanta lunar, numai ca in 2010 s-a facut o reevaluare la leasing cu nota 2131=167 10.000 si de atunci nu imi iese balanta la 2131. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva, cum ar trebui sa procedez, sa trec pe cheltuiala (dar cum anume) aceasta suma, ca sa imi iasa corect cu 2131 din balanta.
Va multumesc.