multumesc mult, am sunat acum la rutiera din Cta si cica pot sa vin sa predau permisul cu buletinul si verifica ei daca s-a facut sau nu instiintare. Asta e,oricum n-am altceva ce face.
Ma gandesc ca s-ar putea sa am o sansa. Incidentul s-a intamplat pe raza judetul Ialomita,dar eu am domiciliul in Constanta. Cand am facut contestatia, am depus-o la Constanta, cu gandul ca o sa se intarzie procedura standard. Toate astea se intamplau in 2010 in primavara. Avand in vedere ca decizia s-a luat exact peste 1 an, ma gandesc ca poate inca nu a ajuns in Constanta decizia finala si inca sunt in termen. Eu trebuie sa ma prezint pentru copie la Fetesti(locul ultimei infatisari) sau la Constanta( locul unde am depus toate actele), si domiciliul meu?
si se platesc chelutielile de judecata? dar amenda de 500 ron? se majoreaza daca nu o platesc? ca sincer,nu prea am banii astia acum. Carnetul mi l-au luat pt 105 km in localitate,zic ei...
Multumesc mult de tot,asa o sa fac. Ori sunt eu prea suparat ori nu am inteles bine,dar daca dau testul 13/15 si il iau,ce se intampla? Cat timp am carnetul suspendat?
Pe portalul judecatoriei am gasit acest mesaj la numarul de dosar aferent numelui meu.
Numãr unic dosar: 14601/212/2010
Înregistrat în data de: 02.02.2011
Obiect dosar: plângere contravetionala
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: BRATU IONUŢ ADRIAN : Petent
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA : Intimat
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
02/03/2011 respinge plângerea
Solutie: Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată.
In acest caz nu stiu ce sa fac,pentru ca acasa nu am primit nicio notificare si sunt dependent 100% de carnet(obligatii cu munca).
In cazul in care trebuie sa il predau, unde ma duc sa verific daca trebuie cu adevarat predat?
Si vreau sa stiu daca mai pot sa scutesc din cele 3 luni,avand in vedere ca este prima abatere.