avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate cldneagoe

Activitate cldneagoe

Răspuns la discuția cas intreprindere familiala
multumesc foarte mult pentru raspuns!!!!!!
dar in tara asta sunt legi absurde!!!!!!!!!!!
am o intreprindere familiala din 2003. suntem 2 asociati,asociatia functioneaza si in prezent. in toata aceasta perioada eu am fost angajata cu carte de munca ca profesor la o scoala iar al 2- lea asociat este pensionar.Luna trecuta a venit o DECIZIE de la CAS prin care eram instiintata ca am de platit asigurari de sanatate pentru veniturile realizate din anul 2006 pana in prezent.In anul 2006 am avut pierdere fiscala, deci nu am realizat venit, totusi mi-au calculat contributie pe venit 256 lei+majorari 355 lei+ penalitati 40 lei doar pentru persoana pensionata.Ori daca societatea a iesit pe pierdere de unde sa platesc eu contributie pe venit? Care venit?
Si inca ceva: de ce nu m-a anuntat casa de asigurari pana luna trecuta ca trebuie sa platesc ceva? de ce nu mi-au trimis decizia in 2007?Eu de unde trebuia sa stiu toate astea?suntem toti Mafalda?
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul asta. Sunt disperata, in total am de platit 35 milioane si se adauga pemalitati si majorari in fiecare zi.
V a multumesc anticipat!!!!!