Buna....sunt disperata...va rog ma puteti ajuta....in urma cu ceva timp am fost intr-un hypermarket si mi-am achizitionat cateva bunuri...am dat si pe la raionul de produse cosmetice...si din intamplare dandu-ma cu ele,am omis si mi-am bagat vreo 3 in geanta(valoare estimativa 350 ron)...apoi am trecut pe la casa sa platesc ce aveam in mana si de produsele din geanta am uitat complet....repet ....nu a fost cu intentie...apoi era logic..cei de la securitate,m-au oprit imediat.M-au pus sa scot ce am in geanta...absolut tot...si am consatat ca le luaseram produsela fara sa imi dau seama..Bineinteles ca orice aparator,m-am aparat,le-am spus ca nu sunt din magazin si am uitat sa le ambalez pentru ca nu erau voluminoase.M-am legitimat si apoi imediat au chemat organele de politie,acuzandu-ma de furt calificat.Au venit,m-au luat,am mers la sectie...si apoi durere...m-am ampretat si mi-au facut poze...mi-a fost o frica sa mor.Niciodata nu am mai patit asa ceva(fara antecedente penale)...Mi-au luat datele si apoi am dat o declaratie scrisa,fiind in continuare acuzata de furt calificat.Mi-au spus ca nu este foarte grav...o sa primesc o amenda...habar nu am cat...dar acum problema este... ce fel de amenda?Care va fi valoarea sa?In ce mod ma va afecta?La facultate?La permisul de conducere?Cand o sa ma angajez?Sa-mi spuna cineva ,va rog!....aaa...si era sa uit...am depus si o plangere catre hypermarket...in momentul cand m-au pus sa imi scot ce am in geanta...aveam si doua produse ale mele....folosite...mi-i le-au luat si pe acelea,spunand ca sunt noi,ca nu sunt folosite...era un glos de buze si un anticearcan.Cu ce pot sa dovedesc?Si inca o intrebare...sunt din provinice...si vreau sa imi vina amenda aici in Bucuresti unde locuiesc...Cred ca trebuie sa imi fac viza de flotant...Cui ma adresez sa imi poata venii aici??? Scuzati va rog exprimarea si cuvintele aruncate...Astept cat mai repede un raspuns....Multumesc frumos!!!!