Buna seara,
As dori, sa ma ajute cineva si sa-mi spuna, daca prevederile Contractului Colectiv de Munca la Nivel National sunt obligatorii de respectat de catre toti angajatorii de pe teritoriul Romaniei, in ceea ce priveste incadrarea unei persoane in munca (salarizare).
Va multumesc anticipat.
Buna seara,
Va rog frumos, daca stie cineva sa-mi spuna, unde pot gasi un act normativ in vigoare, in care sa gasesc ce anume se ia in calcul pentru stabilirea cuntumului unei pensii (indiferent ce fel de pensie).
Exemplu: Salariu brut, salariu net, sporurile permanente(care?), etc. ...
Va rog sa ma ajutati sa aflu acest lucru,deoarece la societatea la care lucrez, vin diversi angajati sau fosti angajati sa solicite adeverinte pentru intocmirea dosarului de pensie.
Doresc sa nu pierd timpul cautand printr-o arhiva din anul 1940 ci sa le eliberez exact actele de care au nevoie.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cu stima,
Ioan
Buna seara,
Stie cineva sa-mi spuna atunci cand ai nevoie de o lege, OUG, etc.. ce site poti accesa sa poti gasi actul de care ai nevoie?
De exemplu, am nevoie de OUG nr.8/2003, am intrat pe cdep si daca nu iti apare cuvantul "text" nu o poti accesa.
Va multumesc pentru ajutor,
Cu stima Ioan
Buna ziua,
Am o rugaminte catre cine ma poate ajuta cu niste informatii, in legatura cu a-mi intabula apartamentul in care locuiesc - proprietate personala.
Va rog sa-mi spuneti, ce acte imi trebuiesc, unde trebuie sa depun aceste acte si daca poate sa le depuna si sa le ridice si altcineva in afara de mine (sunt unicul proprietar)?
Mentionez ca am cadastrul facut de acum 7 ani.
Va multumesc anticipat,