Buna ziua,
Am o rugaminte catre cine ma poate ajuta cu niste informatii, in legatura cu a-mi intabula apartamentul in care locuiesc - proprietate personala.
Va rog sa-mi spuneti, ce acte imi trebuiesc, unde trebuie sa depun aceste acte si daca poate sa le depuna si sa le ridice si altcineva in afara de mine (sunt unicul proprietar)?
Mentionez ca am cadastrul facut de acum 7 ani.
Va multumesc anticipat,
La Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara (fostul birou de carte funciara) de la locul situarii imobilului. Acolo este afisata si lista actelor necesare.
Cred ca incheierea de inatabulare poate fi ridicata si de un mandatar, cu procura autentica, dar ti se poate comunica si prin posta, cu ceva bunavointa.
Trebuie, totusi, sa-ti recuperezi actele in original, pentru ca vei fi nevoit sa le depui.
Vezi si taxele.
la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara de la locul unde e situat imobilul.
ai nevoie de contractul de vanzare-cumparare, in primul rand, de certificatul de nesechestrare care-l iei de la primarie, de o cerere tip care o gasesti la oficiul de cadastru, iar daca mai ai nevoie de ceva o sa-ti spuna acolo, pentru ca trebuie sa mergi sa-ti calculeze taxele pe care trebuie sa le platesti