avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Daca intabularea si cadastrul sunt facute trebuie sa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Daca intabularea si cadastrul sunt facute trebuie sa existe si fizic ca acte

Buna ziua.
Vrem sa vindem o garsoniera cumparata printr-o agentie imobiliara in 2004.
In contractul de vanzare-cumparare se mentioneaza ca intabularea si cadastrul sunt facute, desi nu exista ca acte separate in dosarul nostru.
Noi pina acum nu am avut nevoie de aceste acte.
E suficient ca intabularea si cadastrul sunt precizate ca fiind facute pentru a vinde garsoniera - sau ele sunt necesare cumparatorului sau notarului ca si acte distincte pentru a o putea vinde?
De unde si cum putem obtine noi acum actele de cadastru si intabulare
ptr garsoniera noastra?
Va multumesc.
Trebuie sa si existe, nu este suficienta mentionarea lor.
Le puteti obtine de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara a judetului/sectorului in raza caruia se afla imobilul respectiv.
Cadastrul si intabularea se obtin de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara de care apartineti si nu puteti vinde fara ele...le obtineti simpu, completand un formular si achitand o taxa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde teren neintabulat? nicolnic nicolnic Am doua terenuri in Bucuresti, pentru care nu am reusit inca sa fac toate actele necesare. Pentru unul am doar testamentul prin care l-am mostenit, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Cumpar garsoniera si nu exista presedinte bloc mih21 mih21 Doresc sa cumpar o garsoniera. Toate bune cu vanzatorul. Pentru acte, trebuie adeverinta ca garsoniera nu are datorii la intretinere. Vreau sa ma adresez ... (vezi toată discuția)