va multumesc mult ....credeam ca merg la mititica ....dar am noroc....ca de obicei cu .....tirul.....eu acum sunt sofer pe tir ...dar nu in rominia ...asa ca va MULTUMESC MULT
daca nu am platit datoria fata de o societate comerciala mai exact nu am platit datoria fata de B C R banca la care am un imprumut de nevoi personale ....daca se ajunge in instanta care va fi finalitatea ....sunt arestat pentru inselaciune sau ??????????chiar as vrea sa stiu cum se trateaza aceasta speta in instanta ....nu am bani de o consultatie de specialitate ...dar nici cunostinte juridice . voi ajunge la inchisoare ca nu am platit o datorie la o banca?????????
Firma recuperatoare nu are un titlu executoriu pentru mine sau firma la care sunt actionar principal cel putin pentru moment firma executoare nu a trimis dosarul in instanta ...am o intirziere de doar 9 luni la plata datoriei fata de B C R de unde am facut imprumutul . Dar daca se va ajunge in instanta nu stiu daca firma recuperatoare poate sa opreasca conturile firmei unde sunt singurul actionar. Multumesc mult
Firma recuperatoare nu are un titlu executoriu pentru mine sau firma la care sunt actionar principal cel putin pentru moment firma executoare nu a trimis dosarul in instanta ...am o intirziere de doar 9 luni la plata datoriei fata de B C R de unde am facut imprumutul . Dar daca se va ajunge in instanta nu stiu daca firma recuperatoare poate sa opreasca conturile firmei unde sunt singurul actionar. Multumesc mult
am un credit bancar la B C R facut in anul 2007 pe care nu l-am mai achitat din anul 2009 . firma recuperatoare a creditului poate sa opreasca banii din contul firmei la care sunt singurul actionar?