am un credit bancar la B C R facut in anul 2007 pe care nu l-am mai achitat din anul 2009 . firma recuperatoare a creditului poate sa opreasca banii din contul firmei la care sunt singurul actionar?
Vi se vor urmari toate veniturile, deci inclusiv cele din dividende. Dumneavoastra ati facut repartizarea profitului la firma, deci urmeaza sa ridicati dividendele pe care vi le ia.
In cazul Dvs. ridic urmatoarele intrebari:
- Ati fost dat in judecata de catre firma recuperatoare?
- Firma recuperatoare are vreun titlu executoriu impotriva Dvs.?
Daca nu exista un titlu executoriu impotriva Dvs. firma recuperatoare nu poate sa "opreasca banii din contul firmei Dvs."
Numai daca exista un titlu executoriu impotriva Dvs. si numai daca acel titlu executoriu este pus in executare poate urmarii veniturile Dvs si titluri de valoare (dividende).
Firma recuperatoare nu are un titlu executoriu pentru mine sau firma la care sunt actionar principal cel putin pentru moment firma executoare nu a trimis dosarul in instanta ...am o intirziere de doar 9 luni la plata datoriei fata de B C R de unde am facut imprumutul . Dar daca se va ajunge in instanta nu stiu daca firma recuperatoare poate sa opreasca conturile firmei unde sunt singurul actionar. Multumesc mult
Firma recuperatoare nu are un titlu executoriu pentru mine sau firma la care sunt actionar principal cel putin pentru moment firma executoare nu a trimis dosarul in instanta ...am o intirziere de doar 9 luni la plata datoriei fata de B C R de unde am facut imprumutul . Dar daca se va ajunge in instanta nu stiu daca firma recuperatoare poate sa opreasca conturile firmei unde sunt singurul actionar. Multumesc mult
Executare silita
belacsaba
Buna ziua
De doi ani am facut un contract cu o firma de telecomunicati.
Afacerea care am facut primu an a mers bine si dupa acea din pacate incet incet mai ... (vezi toată discuția)