avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate criscristina_66

Activitate criscristina_66

Răspuns la discuția furt de telefon
nu am dovezi concrete, iar colegii ceilalti nu se baga se poate demonstra?
Discuție furt de telefon
Sunt in clasa a 9a la liceu. Joi de dimineata am intarziat la scoala si nu am mai putut intra. Am stat cu un coleg de clasa X afara din scoala. Dupa ce s-a sunat am intrat la ora 9 in clasa mi-am pus ghiozdanul pe banca si telefonul. M-am dus pana la colega din ultima banca si am cerut un pix. Atunci am observat ca telefonul lipseste,iar intitial manipulata de colegul X care a zis ca l-am uitat unde am stat, m-am dus acolo si am pierdut o ora cautandu-l si intreband lumea. La ora 11 am rugat-o pe diriginta sa ma lase sa caut in ghiozdanele si in gecile lor, bineinteles ca nu am gasit nimic.
Astazi gandindu-ma ca nu voi mai gasi telefonul, un alt coleg m-a avertizat ca el stie cate ceva. Dupa ce am iesit de la scoala am aflat de la colegii ca defat colegu Y mi-a luat telefonul, el personal laudandu-se cu acest fapt. Grav este ca colegii care mi-au spus ca nu au curaj sa se implice deoarece tipul este traficant si le e frica de bataie. Nu ma bazez doar pe ce mi-au spus colegiii ci si pe faptul ca in seara respectiva iubita lui a dat un mesaj pe messenger la toata lumea ca vinde exact marca telefonului meu urgent. Si mai am o banuiala ca elevul x cel cu care statusem initial l-a ajutat deoarece el cica "baga mana in foc ca nu l-a luat cineva din clasa" . Ce pot sa fac?:((