in primul rind va salut ,si sper ca am sa primesc si eu un raspuns ,mi a fost lovita masina asa in 21 04 2011,eram la semafor pe culoare verde. ca nu trec pe rosu,si la 30 metri de semafor exista un sens giratoriu cu cedeaza trecerea pentru care il VAD, dar d-nul nu lvazut si a venit direct in mine ,eu eram pe drumul cu prioritate si el avea cedeaza si aripa ,oglinda si usa s au facut zop ,aveam 2 martori in masina .A recunoscut ca e vinovat si pe cale amiamibila s a rezolvat tot ,dar masina mea a ramas la ei la firma respectiva pt. ca era angajat chiar la o firma cu reparatii si piese auto .M i au facut masina in 2 saptamini ca era exat de pasti ,am sunat ,dar stiti doamna ca trebuie sa vina de la Cluj pentru expertiza ,amindoi avind asigurare.......o sig la eu nu inteleg de ce expertiza ? pentru ce?si cine a cerut?si vinovatul acidentului nu s a prezentat sa dea nici o declaratie va rog sa nu rideti de mine dar nu am mai avut de a face cu asa ceva .De ce mare mi a fost mare mirarea :::cind domnul care mi a facut masina mi a zis, ca el si a recunoscut vina dar daca ei nu i dau bani ,adica daca nu l despagubesc vine la mine ..de ce ....?din cate am inteles eu masina care m a lovit e in lizing ,si cit timp a fost masina acolo nu m a sunat nimeni sa ma intrebe nimic .,masina e nou nouta acum si in garaj va rog dati mi un raspuns ,asai ca o sa plateasca si nu o sa ma streseze a:((stept si va multumesc :((:((:((:((:((