avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate imadalina

Activitate imadalina

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
ania popescu a scris:

corina_parloaga a scris:

imi pare rau ca iar ies discutii! nu am dat examenul in februarie, dar am dat in noiembrie si chiar am invatat. ca si altii de aici, de pe forum. am fost nedreptatita total. asta e... mai incerc si acum, dar dezamagirea mare de anul trecut si-a spus cuvantul si nu am reusit sa ma pregatesc ca anul trecut.
trebuie sa avem la noi copia chitantei de plata a taxei, nu?

Da.

Trebuie s-o avem la noi cand? La examen?
Si eu am terminat anul acesta si tot mi s-a cerut acel supliment.
mirela.elena a scris:

Mai bine le luati de la xerox....se gasesc! eu de acolo le-am luat.

De la care xerox?
ania popescu a scris:

al3x82 a scris:

Adeverintele medicale nu ridica o problema pentru inscriere.. nu conteaza daca are timbru sau nu , chestia cu timbru e de la cabinet la cabinet... , nu va m-ai agitati degeaba... , mai degraba ar trebuii sa va agitati cu examenul.... anul trecut a fost un dezastru... anul acesta o sa fie o catastrofa:))) ..
Multa Bafta la toti... si nu uitati , cand va duceti sa va inscrieti sa aveti doua dosare , al doilea dosar cuprinzand copiile primului dosar

Am si eu o intrebare, pentru cei care s-au inscris la Bucuresti, a fost necesara copie dupa buletin legalizata? Pu aceasta intrebare, deoarece anul trecut asa au cerut. Multumesc anticipat.

Trebuie copie CI SIMPLA, nu legalizata.
Da, taxa este de 800 lei
Dosarul se depune in doua exemplare, al doilea fiind o copie simpla a originalului . Asa mi s-a spus cand am sunat la Barou.

In ceea ce priveste sintezele, sunt de acord cu hades...
maxx_22 a scris:

Vin si eu cu o intrebare la voi despre ce anume trebuie invatat. La examen vor fi subiecte numai din bibliografia dupa site??
De ex la drept penal partea generala in bibliografie se incepe cu aplicarea legii penale in spatiu si timp, dar in carte inainte de asta este legea penala(notiune, structura si interpretare)...voi cititi/invatati toata cartea sau strict subiectele din bibliografie?? Multumesc

Eu urmez tematica.. Nu avem timp sa invatam tot ce cuprinde ea, dar sa mai citim si pe langa... :)
Nu cred ca vom primi vreun subiect care sa nu fi fost mentionat in tematica propusa.
Spor!
Multumim, moni_s!
@gap22, avem si sinteza si speta la cea de-a doua proba