elga50 a scris:
Stampila nu trebuie "sa ramana" la nimeni altcineva in afara presedintelui.
Dupa ce a redactat listele, administratorul le preda cenzorului, acesta le verifica, le semneaza si i le inapoiaza administratorului, eventual scriind si un raport cu observatiile pe care le are de facut si care va sta la dosarul lunii respective.
Apoi administratorul se prezinta la presedinte pentru semnatura si stampila. Presedintele le poate tine si el cateva ore, o zi, doua, daca doreste sa le verifice si el.
Cand listele sunt semnate de cenzor si presedinte, atunci si numai atunci se afiseaza la avizier. Nu exista justificare de timp pentru a le afisa nesemnate si neverificate.
Locatarii n-ar trebui sa aiba incredere intr-o lista neverificata si necertificata prin semnaturile si stampila de responsabilitate.
In cazul de fata a ramas. Deasemenea mi s-a promis in urma discutiei ca voi primi actele in baza carora este calculata intretinerea afisata si la sfarsitul lunii toate actele contabile . O sa fac si un mail ( ca sa fie o dovada ca le-am cerut)
Exista vreo reglementare unde se specifica termenul de afisare a intretinerii? Sincer am cam intrat in panica si tot ce citesc din legislatie nu se prinde de mine in momentul de fata :((
Nu spun ca nu este corect afisata intretinerea dar nici nu-mi pun semnatura pe ea daca nu o verific, mai ales ca exista si o notificare a rezilierii contractului.