avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Activitate andreym24

Activitate andreym24

Răspuns la discuția Vehicul avariat de vecina
Amprente nu s-au luat mai ales ca era uda si murdara. :(
Mi-e frica sa nu rama cu autor necunoscut...
Răspuns la discuția Vehicul avariat de vecina
Sper sa se ocupe dar nu vad cum pot dovedi cine a facut distrugerea....
Dimineata cand sa plec la servici mi-am gasit vehiculul (parcat regulamentar in spatele blocului, fara a fi parcat pe locul unui vecin) avariat. Cineva de la etaj a aruncat o cutie de carton destul de mare pe plafonul masinii. Plafonul s-a indoit foarte tare pe jumatate din suprafata acestuia.
Banuiesc o vecina cu care am tot avut conflicte, unele dintre conflicte fiind documentate si de politie.
Am chemat politia la fata locului, a facut constatari, am mers la sectie, am depus si plangere, apoi la Casco.

Cum se poate descoperi cine a facut fapta? As dori sa se termine aceasta poveste cu un dosar de urmarire penala pentru distrugere.
Ca ultima solutie o sa incerc sa izolez tavanul insa cat de eficient poate fi la zgomot de impact?

Ma duc astazi sa fac o plangere scrisa la sectia de politie.
Nu stiu ce sanse de reusita pot exista.
Buna ziua!
Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului unde dorm (bate in podea, in pereti) si adreseaza injurii la adresa mea.

Totul a pornit de la faptul ca sustien ca toata iarna a simtit curent in casa din cauza ventilatorului meu din baie (care e mic si functioneaza doar dupa ce fac dus timp de cateva minute).
Am fost la ea si am incercat sa discut amiabil insa nu se poate, am primit raspuns ca e in casa ei si face ce doreste si imi va plati cu aceeais moneda deoarece i-a fost frig si s-a imbolnavit din cauza mea.

Am chemat politia sunand la 112 la ora 3:30 dimineata deoarece nu mai puteam dormi de zgomot. A venit politia in 10 minute, a sunat la usa ei insa nu a vrut sa raspunda si a incetat zgomotele pana la ora 4:30 cand a inceput iarasi. Politia nu a vrut sa insiste deoarece exista posibilitatea sa faca ea plangere cum ca a fost deranjata in timpul noptii. Politia a spus ca risca o amenda pentru tulburarea linistii publice insa nu pot face nimic daca nu o prind in flagrant.

Nu mai pot dormi noapte de zgomote si injuraturi. Daca tot refuza sa deschida usa la politie si nu pot demonstra politiei ca face zgomot ce e de facut in acest caz?

Multumesc!