Nu cred k asta poate fi rezolvarea,pt ca ea nu vrea decat sa imi faca rau! iar asta denota faptul k minte shi spune in plangere k eu o hartuiesc shi alte vorbe aruncate doar pt a-mi face raw.k nu o mai vreau in viatza mea.Cum pot sa raspund in fatza legi fara a avea probleme din cauza acestei plangeri la care eu am un raspuns in scris.pt k ea pozeaza in victima shi cauta sa aiba castig de cauza!
Va rog ajutazima cu un sfat! Am avut o relatzie de 2 ani lumate cu o fata d care m-am despartzit de 3 luni.acum cateva zile ne-am intalnit din intamplare pe strada shi am stat de vorba k doi amici,la un momendat ii suna telefonul ea respinge shi nu vb,eu o intreb dak este iubitul ei shi dc nu vrea sa ii rasp.o imai intreb dak este intr-o relatie cu cnv ea imi spune k nu..dar la un momendat eu ma enervez shi o rog sa imi arate cine o suna,intr-un final ea se enerveaza gesticuleaza shi arunca cu telefonul in strada.shi amenintza k se duce la politie.nu am crezut k face lucrul asta.iau telefonul shi astept circa 20 de min sa vina dupa el.ce credetzi nu a mai venit.eu vazand asta ma duc la sectia de politzie shi declar in scris cele intamplate iar cei de akolo mi-au spus k ea a fost akolo shi a facut o plangere pt k i-a fost sustras telefonul de catre mine.repet am scris o declaratie la aceeashi sectie dar inca nu am primit raspuns cum procedez in cazul asta???rog raspuns urgent.