Va rog ajutazima cu un sfat! Am avut o relatzie de 2 ani lumate cu o fata d care m-am despartzit de 3 luni.acum cateva zile ne-am intalnit din intamplare pe strada shi am stat de vorba k doi amici,la un momendat ii suna telefonul ea respinge shi nu vb,eu o intreb dak este iubitul ei shi dc nu vrea sa ii rasp.o imai intreb dak este intr-o relatie cu cnv ea imi spune k nu..dar la un momendat eu ma enervez shi o rog sa imi arate cine o suna,intr-un final ea se enerveaza gesticuleaza shi arunca cu telefonul in strada.shi amenintza k se duce la politie.nu am crezut k face lucrul asta.iau telefonul shi astept circa 20 de min sa vina dupa el.ce credetzi nu a mai venit.eu vazand asta ma duc la sectia de politzie shi declar in scris cele intamplate iar cei de akolo mi-au spus k ea a fost akolo shi a facut o plangere pt k i-a fost sustras telefonul de catre mine.repet am scris o declaratie la aceeashi sectie dar inca nu am primit raspuns cum procedez in cazul asta???rog raspuns urgent.
Buna ziua,
Sa zicem ca adevarul este undeva la mijloc,si te inteleg,dar pare destul de tensionata relatia dintre dvs.din moment ce ati ajuns amindoi la politie sa va reclamati.Parerea mea este sa-i cereti scuze domnisoarei respective,pentru interpelarea de zilele trecute,cu rugamintea de a retrage reclamatia.
Daca aceste scuze vor fi insotite si de un buchet de flori,succesul va fi garantat...:luck:
Nu cred k asta poate fi rezolvarea,pt ca ea nu vrea decat sa imi faca rau! iar asta denota faptul k minte shi spune in plangere k eu o hartuiesc shi alte vorbe aruncate doar pt a-mi face raw.k nu o mai vreau in viatza mea.Cum pot sa raspund in fatza legi fara a avea probleme din cauza acestei plangeri la care eu am un raspuns in scris.pt k ea pozeaza in victima shi cauta sa aiba castig de cauza!
E o situatie putin aiurea:tu o intrebi cine o suna, cu toate ca nu mai sunteti impreuna de 3luni,ea se enerveaza si arunca telefonul..E ceva mai mult decat ne-ai spus noua aici B-).Oricum, revenind la problema ta, eu nu cred ca se va intampla ceva,de natura penala..daca era ceva serios,mai erai chemat pana acum la politie, de cateva ori;) ..
Bafta !
Daca s'a depus o plangere veti mai fi chemat pt declaratii suplimentare.Din cele relatate de dvs nu reiese k ati savarsit vreo fapta de natura penala.Poate un denunt calomnios savarsit de prietena daca faptele s'au petrecut asa cum ati relatat:)
Daca nu spui adevarul in integralitate din prima vei primi solutii sau raspunsuri gresite sau care se aplica doar pe speta care tu o expui nu si pe cazul concret.
Imi este greu sa cred ca ea si-a aruncat de bunavoie telefonul in strada. In functie de cat de posesiv/agresiv te-ai manifestat poate constitui o fapta de natura penala. Astept versiunea completa si adevarata daca se poate, esti sub un nume de forum, identitatea adevarata nu este cunoscuta. Spune-ne adevarul ca sa te putem ajuta.
Santaj
utilizatoranonim01
Buna ziua. Am o problema... de cate-va zile aud vorbindu-se ca sunt unii oameni care ma cauta sa le dau o datorie inexistenta. Ei sustin ca as fi luat bani de ... (vezi toată discuția)