avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am o mica intrebare cn poate sa imi raspunda? e urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am o mica intrebare cn poate sa imi raspunda? e urgent

buna ziua!!!am fost batut pe strada de catre 2 indivizi pentru simplu fapt k nu am vrut sa ii duc cu masina unde au vrut ei.m-au batut de m-au bagat in spital si mi-au furat si telefonul!! am fractura de mandibula si inca o mica fractura nuj cum.vreau sa stiu si eu dak ii pot baga la puscarie pe nenorocitii aia dak imi scot certificat cu cel putin 30 de zile. multumesc!!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:02, 30 Iulie 2009
Fapta este foarte grava, din ceea ce ne spuneti. Fapta comisa de acei indivizi intruneste elementele constitutive ale infractiunii de talharie, art. 211 C. penal, varianta agravata .Depuneti plangere la politie sau parchet, prezentand certificatul medico legal ,precum si orice dovada pe care o detineti pentru a va sustine acuzatiile. In varianta agravata ,aceasta infractiune poate fi pedepsita cu inchisoare de la 7 la 20 de ani.Succes.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
ContSters47264, utilizator
catalin20 a scris:

buna ziua!!!am fost batut pe strada de catre 2 indivizi pentru simplu fapt k nu am vrut sa ii duc cu masina unde au vrut ei.m-au batut de m-au bagat in spital si mi-au furat si telefonul!! am fractura de mandibula si inca o mica fractura nuj cum.vreau sa stiu si eu dak ii pot baga la puscarie pe nenorocitii aia dak imi scot certificat cu cel putin 30 de zile. multumesc!!

Ii cunoasteti pe acei indivizi?
Sfatul meu este sa faceti imediat planegere penala la politie pentru savarsirea infractiunii de talharie!
Pana se va obtine certificatul medico-legal pot fi luate alte masuri preventive!B-)
eu astazi am fost externat din spital am stat 7 zile si mai trebuie sa stau inca 3 saptamani cu fata bandajata.astazi cum am iesit din spital direct la medicul legist am fost sa scot certificat si mi s-a spus k imi da min 30 de zile,acum urmeaza sa ii duc de la spital radiografiile si sa imi de-a raspunsul pe joi.vreau sa ii bag la puscarie pe nenorocitii aia pt k au ajuns toti sa se teama de ei pana si politia.
MIHAI GRIGORE a scris:

catalin20 a scris:

Ii cunoasteti pe acei indivizi?
Sfatul meu este sa faceti imediat planegere penala la politie pentru savarsirea infractiunii de talharie!
Pana se va obtine certificatul medico-legal pot fi luate alte masuri preventive!B-)
ii cunosc k sunt din zona de la mn dar niciodata nu m-am avut pe bune cu ei am incercat sa ii evit tot timpul si acum pur si simplu k nu i-am dus unde vor ei m-au batut aman2
Foarte bine! Faceti plangere penala la politie ! Ca sa fiti sigur ca nu se incearca "manevre" cu dosarul inregistrati plangerea si direct la parchet! B-)
Nu trebuie sa va fie frica ..oricum sunt niste golani care isi au locul dupa gratii!
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Am fost batut la mine in masina, ce pot sa fac? catalin20 catalin20 ma scuzati daca am postat unde nu trebuia dar am postat nu de mult pe forum ca am fost batut de catre 2 indivizi si care initial am crezut ca mi-a furat si ... (vezi toată discuția)
Batut si talharit in ziua mare... Attilass Attilass Buna ziua. Am avut o discutie cu prietenul surorii mele ,dupa care acesta s-a suparat si m-a amenintat ca am sa vad eu...dupa care a 2-a zi dupa ce ies de la ... (vezi toată discuția)
Talharie fanio fanio an seara de 24 decembrie mam antors ampreuna cu sotul meu si cei 4 copii cu varstele cuprinse antre 6 si11ani de la niste prieteni neam antalnit cu 4 indivizi ... (vezi toată discuția)