Unde se poate face reclamatie referitoare la autorecenzare? Eu am completat toate formularele pentru recenzare, am primit si e-mailul de confirmare dar nu am primit codul de confirmare pentru a putea beneficia de ziua libera acordata celor ce se autorecenzeaza desi au trecut 3 saptamani de atunci.
Succesiunea nu a fost inca dezbatuta dar una din partile mstenitoare a vandut partea ce-i revine fara acordul celorlalte parti, deci fara sa se stie ce anume a vandut, in cazul nostru ce anume a transmis ca mostenire. Exista un termen limita in care actul de vanzare sau de mostenire devine activ daca nu a fost atacat? Reamintec faptul ca celelalte parti implicate nu au fost instiintate despre vanzarea/transmiterea mostenirii.
In urma mai multor decese in familie masa succesorala a fost impartita ultimilor doi mostenitori in proportie de 3/8 respectiv 5/8. Intrebarea mea este: se poate instraina partea de succesiune daca nu a fost facut partajul? De asemenea, daca totusi a fost facut act de vanzare-cumparare pentru partea mostenita in favoarea unei terte persoane, ruda cu unul din mostenitori, acest act poate fi atacat? In cat timp de la semnarea actului de vanzare-cumparare?
Va multumesc