avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea nu a fost inca dezbatuta dar una din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea nu a fost inca dezbatuta dar una din partile mostenitoare ...

Succesiunea nu a fost inca dezbatuta dar una din partile mstenitoare a vandut partea ce-i revine fara acordul celorlalte parti, deci fara sa se stie ce anume a vandut, in cazul nostru ce anume a transmis ca mostenire. Exista un termen limita in care actul de vanzare sau de mostenire devine activ daca nu a fost atacat? Reamintec faptul ca celelalte parti implicate nu au fost instiintate despre vanzarea/transmiterea mostenirii.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:50, 12 Februarie 2022
Probabil si-a vândut drepturile succesorale, ceea ce este legal.
Contractul de vânzare si certificatul de moștenitor devin "active" de la momentul semnării/eliberării lor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare termen ''coproprietar'' silentk6 silentk6 Am cautat informatii in legea cu privire la vanzarea terenurilor agricole, in cele 2 link-uri de mai jos, dar nu scrie nimic de cei care detin cote indivize ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate de mostenitor monicaa18 monicaa18 Care este diferenta intre certificat de calitate de mostenitor si succesiunea totala? In certificat mostenitorii legali sunt mama careia ii revine 1/4 din masa ... (vezi toată discuția)
Datorie anaf mostenitori ContSters336404 ContSters336404 Buna ziua! In cazul decesului unei persoane care a lasat un autoturism si 1/2 din dreptul de proprietate asupra unui imobil, bunuri ce s-au transmis sotiei si ... (vezi toată discuția)